Aflysning af Sejlerstævne i Frederiksværk


-- PDF Download Aflysning af Sejlerstævne i Frederiksværk --


DFÆL aflyser sommerstævnet

12. maj. 2020  Kl. 12:17:24  af: Simon Bordal Hansen

Bestyrelsen har drøftet, om stævnet kan gennemføres. Og det kan det desværre ikke, melder en enig bestyrelse.

 

Det er med stor beklagelse, at en enig bestyrelse ser sig nødtaget til at aflyse sommerstævnet i år. Baggrunden er selvfølgelig der herskende situation vedrørende Corona virussen.

Forsamlings forbuddet vil antageligt blive hævet således at 30 – 50 deltagere vil blive tilladt, men det er alt for få. Vi havde håbet at kunne blive mindst 75 deltagere. Afstands kravet på blot 1 meter mellem deltagerne, kan vi ikke opfylde. Det bliver i så fald, et meget langt morgenbord ! Hygiejnekrav om håndvask og sprit var måske noget lettere at opfylde, men Frederiksværk Havn er et meget søgt sted for mange gæster og lokale, som – selvfølgelig gerne vil se bådene – og så har vi problemet igen.

Hverken Frederiksværk Havn eller sejlklubben er indstillet på at gennemføre så stort et stævne som vi har lagt an til – og som vi havde håbet ville blive virkelighed.

På denne baggrund ser vi desværre ikke anden mulighed end at aflyse sommerens stævne.

Heldigvis er hverken Frederiksværk Havn, Frederiksværk Sejlklub eller DFÆL økonomisk afhængige af stævnet – snare tværtimod – , der er derfor stadig de bedste forbindelser og ”no hard feelings” mellem os.

Om stævnet i 2021 vil der senere komme mere om, men vi skal lige have alt på plads med både Marstal og Frederiksværk inden en plan fremlægges.

Vi håber at kunne komme med et forslag hvor medlemmer kan oplyse deres sejldestination for sommerturen – måske via Facebook -, således at andre evt. kan filslutte sig og mødes, helt uformelt.

Håber – trods alt – at vi får en god sommer og at mange af os vil mødes rundt omkring i landet.

 


 

 

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.