Aflysning af Sejlerstævne i Frederiksværk


-- PDF Download Aflysning af Sejlerstævne i Frederiksværk --


DFÆL aflyser sommerstævnet

12. maj. 2020  Kl. 12:17:24  af: Simon Bordal Hansen

Bestyrelsen har drøftet, om stævnet kan gennemføres. Og det kan det desværre ikke, melder en enig bestyrelse.

 

Det er med stor beklagelse, at en enig bestyrelse ser sig nødtaget til at aflyse sommerstævnet i år. Baggrunden er selvfølgelig der herskende situation vedrørende Corona virussen.

Forsamlings forbuddet vil antageligt blive hævet således at 30 – 50 deltagere vil blive tilladt, men det er alt for få. Vi havde håbet at kunne blive mindst 75 deltagere. Afstands kravet på blot 1 meter mellem deltagerne, kan vi ikke opfylde. Det bliver i så fald, et meget langt morgenbord ! Hygiejnekrav om håndvask og sprit var måske noget lettere at opfylde, men Frederiksværk Havn er et meget søgt sted for mange gæster og lokale, som – selvfølgelig gerne vil se bådene – og så har vi problemet igen.

Hverken Frederiksværk Havn eller sejlklubben er indstillet på at gennemføre så stort et stævne som vi har lagt an til – og som vi havde håbet ville blive virkelighed.

På denne baggrund ser vi desværre ikke anden mulighed end at aflyse sommerens stævne.

Heldigvis er hverken Frederiksværk Havn, Frederiksværk Sejlklub eller DFÆL økonomisk afhængige af stævnet – snare tværtimod – , der er derfor stadig de bedste forbindelser og ”no hard feelings” mellem os.

Om stævnet i 2021 vil der senere komme mere om, men vi skal lige have alt på plads med både Marstal og Frederiksværk inden en plan fremlægges.

Vi håber at kunne komme med et forslag hvor medlemmer kan oplyse deres sejldestination for sommerturen – måske via Facebook -, således at andre evt. kan filslutte sig og mødes, helt uformelt.

Håber – trods alt – at vi får en god sommer og at mange af os vil mødes rundt omkring i landet.

 


 

 

Aflysning af det i år 20 års Jubilæums sejlerstævne Max Oertz-regatten 2020


-- PDF Download Aflysning af det i år 20 års Jubilæums sejlerstævne Max Oertz-regatten 2020 --


Die Entscheidung viel uns nicht leicht, gerade weil wir einige Anfragen bekommen haben, die Regatta als “kleine Regatta” ohne Rahmenprogramm oder nur mit vorbestellten Liegeplätzen und dann unter Einhaltung aller Corona-bedingten Sanktionen in sehr kleinem Kreis stattfinden zu lassen.

Die Anforderungen bleiben aber sehr hoch.
Nach wie vor ist nicht absehbar inwieweit wir Kontaktbeschränkungen einhalten müssen und ob wir die Vorgaben überhaupt erfüllen können.

Wir freuen uns aber, dass das Interesse, gerade bei unseren dänischen Freunden, so groß ist.
Hoffentlich sehen wir uns im nächsten Jahr.

Vi besluttede netop at annullere Max Oertz-regattaen.

Beslutningen var ikke let for os, netop fordi vi modtog nogle henvendelser om, at regattaen skulle holdes som en “lille regatta” uden et støtteprogram eller kun med reserverede kajpladser og derefter i overensstemmelse med alle koronarelaterede sanktioner i en meget lille gruppe.

Kravene er dog fortsat meget høje.
Det er stadig ikke klart, i hvilket omfang vi er nødt til at overholde kontaktbegrænsninger, og om vi endda kan opfylde kravene.

Vi er dog glade for, at der er så stor interesse, især blandt vores danske venner.
Forhåbentlig ses vi næste år.

Viele Grüße

Euer Max-Oertz-Team

E-Mail: max.oertz@gmx.de
WEB: www.max-oertz-regatta.de
Online-Anmeldung: www.max-oertz-regatta.de/pages/online.html